Choose a ‘Basic’ Holiday

Basic Holiday

Kies voor een ‘basic’ vakantie

Mensen nemen het er tijdens hun vakantie vaak goed van. Zo gaan ze regelmatig uit eten en zijn ze vrijwel dagelijks op een terrasje te vinden. Erg gezellig en lekker natuurlijk, maar ook harstikke duur. Heb jij een beperkt budget? Smijt het geld dan ook niet over de balk tijdens je vakantie. Kies in dat geval eens voor een ‘basic’ vakantie. Verblijf je bijvoorbeeld in een appartement met kookgelegenheid? Dan kun je natuurlijk ook prima je eigen maaltijden bereiden. Bovendien is dit  een stuk romantischer dan eten in een druk restaurant. Je kunt immers samen met je lief op het balkon genieten van een maaltijd en de ondergaande zon. Wat wil je nog meer?

Zo bespaar jij op een uitstapje naar Euro Disney

Ben jij groot liefhebber van Disney? Of zijn je kinderen er verzot op? Dan moet je absoluut eens een bezoekje brengen aan Disneyland Parijs. Niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Probleem is alleen dat het vrij prijzig wordt wanneer je met het hele gezin die kant uit gaat. Wist je echter dat je vrij makkelijk kunt besparen op een uitstapje naar Euro Disney? Waarschijnlijk niet. Er worden namelijk regelmatig kortingen gegeven op bezoekjes, overnachtingen en vervoer. Ben jij nog op zoek naar aanbiedingen maar kun je ze niet vinden? Klik hier en je ziet direct hoe makkelijk jij geld kunt besparen op een bezoekje aan Euro Disney.

Let op je uitgaven

Je vakantie wordt niet alleen goedkoop door minder uit eten te gaan en niet dagelijks op het terras te gaan zitten. Nee, daar is wel wat meer voor nodig. Doe bijvoorbeeld geen onnodige uitgaven. Veel mensen kopen op vakantie dingen waar zij eigenlijk helemaal niets aan hebben. Doe dit dan ook niet. Daarnaast kun je natuurlijk een fiets of auto huren. Dit kost weliswaar geld, maar is een stuk goedkoper dan telkens met de bus of de taxi te gaan. Je betaalt wat, maar indirect bespaar je hier dus juist geld door.